Legyél a történet része   Be part of the story!

Támogasd a film elkészítését!

Donate our project – build a legacy

Exkluzív szponzori lehetőség a „József lázadása” készítőitől: Építse márkáját és hagyjon maradandó örökséget!

Exclusive Sponsorship Opportunity for „Joseph’s Rebellion”: Boost Your Brand and Leave a Lasting Legacy

József Produkció

Vranik Roland 

Számlaszám: HU18 1040 0205 8676 6582 5650 1003

Támogatók:

Nemzeti Film Intézet (National Film Institute)

ORIGO Filmstúdió (ORIGO Studios)

Film Reaktor

Cabbage Film Factory

Magyar Katolikus Egyház

Támogatás és örökség   Support and legacy

Mint az iparágában vezető személy, Ön is tisztában van annak fontosságával, hogy márkáját olyan erőteljes történetekkel hangolja össze, amelyek rezonálnak a közönségére. Örömmel mutatjuk be az exkluzív lehetőséget, hogy szponzorként jelenjen meg a „József lázadása” című úttörő film mögött, és új magasságokba emelje márkáját, miközben személyes hatást gyakorol a filmvilágra.

Az elismert magyar filmrendező, Vranik Roland által rendezett és Szabó Ivánnal közösen írt „József lázadása” egy nagyszabású, nagyjátékfilmes dráma, amely új nézőpontból mutatja be József, a végzettel dacoló férfi eddig el nem mesélt történetét, aki szembeszállt a sorssal, hogy megvédje fiát, Jézust. Ez a film innovatív megközelítésével és egyetemes témáival világszerte lebilincseli majd a közönséget.

As a leader in your industry, you understand the importance of aligning your brand with powerful stories that resonate with your audience. We are thrilled to present you with an exclusive opportunity to sponsor the groundbreaking film „Joseph’s Rebellion” and elevate your brand to new heights while making a personal impact on the world of cinema.

Directed by the acclaimed Hungarian filmmaker Roland Vranik and co-written by Iván Szabó, „Joseph’s Rebellion” is a high-concept, feature-length drama that offers a fresh perspective on the untold story of Joseph, the man who defied destiny to protect his son, Jesus. This film promises to captivate audiences worldwide with its innovative approach and universal themes.

Lehetőség   Opportunity

Enhanced Brand Visibility

Világszerte több millió potenciális vásárlóhoz jut el. Ez a megnövekedett láthatóság az innovatív és gondolatébresztő filmek támogatásában vezető szerepet játszó márkaként pozícionálja márkáját, megkülönböztetve Önt a versenytársaktól.

Targeted Audience Engagement

Azáltal, hogy egy olyan filmhez csatlakozik, amely széles közönséget szólít meg. Vállalatának lehetősége nyílik arra, hogy egy sokszínű és szenvedélyes nézői bázissal lépjen kapcsolatba. A „József lázadása” című filmmel való kapcsolat lehetővé teszi márkája számára, hogy tartós kapcsolatokat alakítson ki olyan potenciális ügyfelekkel, akik osztják cége értékeit és jövőképét.

P

Positive Brand Association

 A „József lázadásának” szponzorálása az Ön márkáját egy olyan filmhez kapcsolja, amely a szeretet, az áldozathozatal és a család értékeit testesíti meg. Ez a pozitív asszociáció erősíti márkája hírnevét, növeli az ügyfelek hűségét és új ügyfeleket vonz.

Personal Legacy

A film szponzorálása maradandó hatást hagy a filmvilágban, és megerősíti az Ön hírnevét, mint előremutató és befolyásos vezető. Ennek az úttörő filmnek a támogatása az innováció és a kiválóság iránti elkötelezettségéről tanúskodik majd, mind a vállalatán belül, mind azon kívül.

Folytassuk a beszélgetést!

Continue the conversation!